Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2016

Для вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя», посланцями від Діда Мороза стали сьогодні працівники прокуратури Закарпастької області

Новий рік – мабуть, найулюбленіше і найочікуваніше свято як для дітей, так і для дорослих. У цей день всі мріють про щось особливе і, звичайно, сподіваються на подарунки. Для вихованців медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя», що знаходиться у м. Ужгород, посланцями від Діда Мороза стали сьогодні працівники  прокуратури Закарпастької області.

Дітей і вихователів реабілітаційного закладу привітав перший заступник прокурора Закарпастької області Іван Шимон. За його словами, Новорічні свята дають дорослим можливість побути трохи чарівниками для дітей. Це свято сповнене очікуванням чудес, радощів і здійснення бажань,тож побажав усім і дорослим і дітям аби здійснилися їхні мрії та бажання. – А ми, дорослі, зобов’язані подарувати святковий настрій дітям, особливо тим, на долю яких випали досить великі труднощі й випробування. Даруючи подарунки, тепло та любов наших сердець таким особливим дітям ми отримуємо найбільшу нагороду – щиру усмішку та щасливий блиск дитячих очей», – відмітив посадовець. Батькам Іван Петрович побажав терпіння та Божої допомоги і благодаті у вихованні діточок.
Перший заступник прокурора області також висловив сподівання, що до ініціативи нашого відомства надалі приєднаються інші не байдужі, які можуть і готові допомагати тим, хто цього потребує.

 

Вихованці закладу з любов’ю і великими стараннями вітали найрідніших – своїх батьків. Діти і молодь підготували концертну програму, під час якої співали, розповідали вірші, танцювали

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпастької області

кількість переглядів: 998