Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2017

Ужгородська місцева прокуратура через суд вимагає розірвати договір оренди земельної ділянки площею понад 2 га і вартістю більше 25 млн грн через несплату орендної плати

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, за позовом Ужгородської міської прокуратури Господарським судом Закарпатської області відкрито провадження в інтересах Ужгородської міської ради до суб’єкта господарювання про стягнення заборгованості та розірвання договору оренди земельної ділянки площею понад  2 га і  вартістю більше 25 млн грн у зв’язку з порушенням істотних умов договору.

 

Зокрема, за узгодженими істотними умовами даного договору передбачено, що орендар земельної ділянки зобов’язаний своєчасно вносити орендну плату за користування земельною ділянкою (п. 9.4 Договору).

Разом з тим, як встановлено з листа Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, відповідач з моменту укладення договору та отримання земельної ділянки й до часу звернення з відповідним позовом,  орендні платежі належним чином не сплачував.

 У зв’язку з чим виникла заборгованість у сумі близько 140 тис грн. основного боргу та понад 17 тис грн. пені.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

кількість переглядів: 2171