Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2017

Прокурор області здійснив особистий виїзний прийом громадян на Виноградівщині

Важливе значення для громадян держави має захист їх прав та законних інтересів, забезпечення об'єктивного розгляду їхніх заяв і скарг. За юридичною допомогою населення нерідко звертається до органів прокуратури.

 

 

 

Так, вчора 25 квітня жителі Виноградівського району мали нагоду звернутися до прокурора області Володимира Гаврилюка з питань, які входять до компетенції прокуратури, під час його особистого виїзного прийому за місцем розташування Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури.

 

 

Закарпатці звертались до прокурора з питань неналежного, на їх думку, досудового розслідування кримінальних проваджень Виноградівським відділом поліції, захисту майнових прав та з інших питань.

 

Прокурором області на всі поставлені у зверненнях питання дано вичерпну відповідь, а також роз’яснено громадянам повноваження органів прокуратури в умовах сьогодення і порядок розгляду скарг з питань досудового розслідування.

 

До того ж, усі заявники отримають ґрунтовні письмові відповіді за підписом керівника прокуратури.

 

Не у кожної людини є можливість за потреби поїхати до обласного центру на особистий прийом до прокурора.

 

Але у громадян завжди є можливість звернутися до вищого керівництва прокуратури, не виїжджаючи за межі свого району – прокурор області планує такі виїзди з питань особистого прийому громадян раз на місяць, а взагалі прийомний день у нього кожного вівторка.

 

Саме виїзди на місця та безпосереднє спілкування з керівником відомства для жителів області є корисними для налагодження взаємодії прокуратури та громади.


 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 502