Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.06.2017

Привітання з Днем Конституції України

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

 

Це свято кожного з нас, не зважаючи на стать, вік, професію і соціальний стан. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян. Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю у державі.

 

  Але конституційні норми, які б вони не були передовими і демократичними, самі по собі не змінять наше життя на краще. Аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібна підвищена відповідальність і самовіддана праця кожного.
  Впевнений, що нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де б панували гуманізм, демократія і справедливість, а матеріальний достаток співвідносився б із кількістю та якістю праці кожного.

 

  Тож нехай це свято додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави та громадян

 

  Бажаю вам міцного здоров’я, миру, щастя, добра, благополуччя, натхнення та плідної праці в ім’я нашого спільного кращого майбутнього.


  З повагою,

 

Прокурор Закарпатської області

Володимир Гаврилюк

кількість переглядів: 2326