Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2017

Вітаю з державними святами - Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

23 серпня 2004 року Указом Президента України на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України було встановлено святкування Дня Державного Прапора України, що є символом країни та втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

 

 

З проголошенням незалежності України втілилась в реальність мрія народу нашої держави про вільний і самостійний розвиток.

Не зважаючи на непростий для нашої Батьківщини час, незалежність сприяє утвердженню патріотизму,надихає на добрі справи задля розбудови України як демократичної, правової, соціальної і економічно міцної держави, що займатиме гідне місце серед світової спільноти.

В цей урочистий день від щирого серця бажаю всім сили і енергії, здоров’я і оптимізму, миру і достатку, злагоди та щедрої долі!

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

 

З повагою

Прокурор Закарпатської області

Володимир Гаврилюк

кількість переглядів: 2165