Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2017

За результатами обшуків на території Ужгорода та Мукачева припинено діяльність 14 гральних закладів, вилучено 138 одиниць техніки (ФОТО)

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області працівниками Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції спільно з слідчими поліції області на території м Ужгорода та м. Мукачева проведено 14 санкціонованих обшуків у підпільних гральних закладах.

 

 

 

У рамках кримінального провадження розпочатого за ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом), припинено незаконну діяльність 14 гральних закладів.
Під час проведення обшуків правоохоронцями вилучено 124 системні блоки, 9 платіжних терміналів (айбоксів), 5 моніторів, Wi-Fi роутери, чорнові записи та флеш-накопичувачі. Вилучено понад 26 тисяч гривень, здобутих незаконним шляхом від надання послуг у сфері грального бізнесу.
Прокурором погоджено 14 клопотань про арешт 138 вилучених з гральних закладів одиниць техніки.
Попередньо встановлено, що організатори цього незаконного бізнесу періодично змінювали адреси гральних закладів та маскували їх під виглядом Інтернет клубів.
Наразі тривають слідчі (розшукові) дії з метою встановлення кола осіб причетних до організації незаконного грального бізнесу на території краю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2075