Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2017

У прокуратурі Закарпатської області працюють над підвищенням фахового рівня молодих прокурорів

Сьогодні, в прокуратурі Закарпатської області відбувся навчально- методичний семінар з прокурорами зі стажем роботи в органах прокуратури до трьох років. Відкрив семінар та виступив із вступним словом прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк.

 

Відтак, начальник відділу організаційного та правового забезпечення прокуратури області Наталія Кузан розказала молодим прокурорам  про актуальні проблеми організації роботи та управління в органах прокуратури.

Тему взаємовідносин прокурора із засобами масової інформації розкрила прес-секретар прокуратури області Вікторія Попович.         

Прокурор відділу роботи з кадрами  прокуратури області Наталія Ердик довела до присутніх підстави, за яких настає дисциплінарна відповідальність прокурора і   процедура дисциплінарного провадження та застосування стягнення. 

Про вимоги до професійної етики прокурора в судовому процесі. Взаємовідносини з судовою владою розказувала прокурор відділу підтримання державного обвинувачення в суді прокуратури області Кароліна Міцовда.

  А щодо проблемних питань забезпечення повноти та достовірності інформації в інформаційно-аналітичній системі «Облік та статистика органів прокуратури», в Єдиному реєстрі досудових розслідувань та у звітностях інформувала прокурор відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи прокуратури області Юлія Вакула.

Начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області Людмила Гангур розказала молодим спеціалістам  про основні аспекти процесу стажування осіб, які не мають досвіду роботи в органах прокуратури, та його значення у становленні молодого фахівця. Підбиття підсумків стажування

Також,  у семінарі взяв участь і Ветеран прокуратури Закарпатської області Михайло Фенчак.

Наприкінці семінару пройшов обмін досвідом і жваве обговорення  озвучених тем молодими фахівцями та їх кураторами.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2574