Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2017

В прокуратурі проведено навчально-методичний семінар в режимі відеоконференції

Відбувся навчально-методичний семінар на тему «Проблемні питання щодо обліку результатів прокурорської діяльності, відомостей про кримінальні правопорушення, осіб, які їх вчинили, та прийнятих під час досудового розслідування рішень в інформаційно-аналітичній системі «Облік та статистика органів прокуратури» та Єдиному реєстрі досудових розслідувань»

 

 

Участь у семінарі взяли усі прокурорсько-слідчі працівники, відділені райони в режимі онлайн – завдяки використанню відеоконференції.

Перед присутніми виступила заступник начальника управління-начальник відділу організаційного забезпеченні Єдиного реєстру Генеральної прокуратури України Леся Колодій. Вона розказала про  вплив законодавчих змін та практики застосування КПК України на розвиток ЄРДР. Удосконалення функціональних можливостей інформаційної системи в умовах законодавчих змін.

Про забезпечення своєчасності, повноти і достовірності внесення до ІАС «ОСОП» відомостей про прокурорську діяльність та її результати як запоруку об"єктивності звітних даних розказувала учасникам семінару прокурор відділу інформаційно-аналітичної роботи Генеральної прокуратури України Тамара Бегарук.

 Начальник відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи прокуратури області Неля Бокшан доводила до присутніх основні недоліки при обліку у Реєстрі відомостей про кримінальні правопорушення та осіб, які їх вчинили і прийнятих під час досудового розслідування рішень у окремих категоріях злочинів. Їх вплив на звітність про результати роботи органів досудового розслідування.

Про типові порушення вимог Інструкції зі складання звітності про роботу прокурора, які зумовлюють необ`єктивність звітності розказувала Оксана Шешеня – прокурор відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи прокуратури області.

Прокурор відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи прокуратури області Юля Вакула розказала прокурорам про механізм  проведення перевірок щодо достовірності  даних різних форм звітності  з використанням даних інформаційних систем «ЄДРСР», «ЄРДР», «ОСОП».

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

кількість переглядів: 2269