Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.08.2018

Привітання прокурора Закарпатської області з Днем Незалежності України!

         

Шановні співвітчизники!

 

Від імені колективу прокуратури Закарпатської області та від себе особисто вітаю Вас із 27-ю річницею Незалежності України!

 

У цей нелегкий час, незалежність та єдність України набувають для нас особливого значення. Саме патріотизм об’єднує українців у їх прагненні до  розбудови, добробуту та збереження нашої Батьківщини.

 

В історії нашої країни, 24 серпня - це  свято, яке завжди є з легким присмаком суму. Адже свою незалежність, ще з давніх часів, Україна здобувала у постійній боротьбі і зараз продовжує її виборювати часто, на жаль, ціною життів наших співвітчизників.  

 

З нагоди свята, висловлюю особливу подяку нашим захисникам, добровольцям,  волонтерам, медичним працівникам та тим українцям, які  з честю, мужністю та героїзмом продовжують боротись за вільну, цілісну і незалежну Україну.

 

Зараз Україна долає важкий шлях в боротьбі за волю. Тому щиро бажаю, хай на теренах нашої Батьківщини панує мир та єдність, в наших серцях – добро і злагода, а в домівках – щастя і достаток.

 

Зі святом, українці! Міцного, вам, здоров’я, родинного добробуту, впевненості  у завтрашньому дні і нехай ваші справи приносять процвітання українському народові.

 

Слава Україні! Героям слава!



З повагою,

прокурор Закарпатської області

Володимир Гаврилюк

кількість переглядів: 2160