Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2019

На Закарпатті прокуратурою спільно з ДБР та СБУ викрито начальника одного з відділів Держекоінспекції при отриманні неправомірної вигоди

       

Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками територіального управління ДБР розташованого м. Львові та відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області викрито та затримано начальника відділу Держекоінспекції у Закарпатський області при отриманні неправомірної вигоди.

Як попередньо встановлено, посадовець вимагав 7 тис грн від закарпатця за не створення перешкод останньому у здійсненні підприємницької діяльності, пов'язаної  з видобування корисних копалин.

Затримали начальника одного з відділів Держекоінспекції у Закарпатський області безпосередньо під час отримання другої частини хабаря у розмірі 2 тис грн. До цього, правоохоронцями задокументовано факт отримання службовцем 5 тис грн неправомірної вигоди. 

На даний час проводяться першочергові слідчі дії з документування протиправної діяльності службовця Держекоінспекції.  Його затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою) та обрання міри запобіжного заходу.

Триває подальше досудове розслідування.

 

Пресслужба прокуратури Закарпатської області

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 2378