Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2021

«Створюємо ліси разом» – співробітники прокуратури долучилися до акції з озеленення Закарпаття

   

Працівники органів прокуратури Закарпаття долучилися до озеленення нашого краю у рамках загальноукраїнської акції «Створюємо ліси разом», започаткованої Державним агентством лісових ресурсів України. Екологічну ініціативу вдалося втілити за допомогою лісівників Закарпатського ОУЛМГ, зокрема головного лісничого-першого заступника начальника управління Ігоря Коцура, а також  державного підприємства «Великоберезнянське лісове господарство» на чолі з директором Миколою Кіриком та головним лісничим Ольгою Олень.

Співробітники апарату Закарпатської обласної прокуратури та п’яти окружних прокуратур і їх відділів спільно висадили близько 4 тисяч саджанців модрини, ялини, ялиці та явору на території урочища «Бачево» Чорноголівського лісництва. Це – той невеликий вклад у майбутнє лісу, який може зробити кожен із нас.

Сприяти збереженню наших лісів – це не лише протистояти незаконним рубкам у правовому полі, що є нашою повсякденною роботою, а й брати участь у таких заходах. Для лісівників весняна пора – традиційний час посадки лісових культур. Вони поділилися безцінним досвідом та дали настанови, як саме повинен відбуватися увесь процес, аби дерева прийнялися і процес сприяння природному поновленню був запущений вдало.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1842