Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2021

30-річчя органів прокуратури незалежної України: в Закарпатській обласній прокуратурі привітали колектив напередодні професійного свята

    

Напередодні відзначення Дня працівників прокуратури України в Закарпатській обласній прокуратурі привітали колектив, нагородили окремих його представників відзнаками, грамотами та подяками. До урочистостей запросили й почесних ветеранів органів прокуратури Закарпаття, керівників правоохоронних структур та органів державної влади краю.

«Цього року наше професійне свято особливе, адже ми відзначаємо ще й 30-ту річницю органів прокуратури незалежної України. Мені приємно, що сьогодні тут присутні й ті, хто проходив весь цей процес становлення разом із органом, на власні очі бачив, яким був цей шлях. Щиро вітаю вас із прийдешнім святом, зичу міцного здоров’я, благополуччя, наснаги в роботі та наполегливості у досягненні нових кар’єрних вершин», – звернувся до колективу керівник обласної прокуратури Дмитро Казак.

Спогадами з історії прокуратури поділився з присутніми Олександр Бондаренко – прокурор Закарпатської області, котрий найдовше керував органом в часи Незалежності. Він привітав присутніх зі святом і поділився унікальними спогадами про те, як вперше керівника прокуратури Закарпаття обирали колективним голосуванням і як розпочинала працювати прокуратура після проголошення незалежності України.

Відповідно до наказу Генерального прокурора, на урочистій нараді нагрудними знаками «За сумлінну службу в органах прокуратури» відзначено заступника керівника обласної прокуратури Володимира Жилкіна, начальника управління обласної прокуратури Ігоря Коптєва та прокурора відділу обласної прокуратури Ярослава Карповича. Нагрудними знаками «Почесний працівник прокуратури України» відзначено керівника Мукачівської окружної прокуратури Дмитра Кириленка та прокурора відділу обласної прокуратури Олесю Бокоч.

Працівникам вручили й відзнаки керівника Закарпатської обласної прокуратури, а також Закарпатської обласної ради та Закарпатської ОДА.

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2589