Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2022

За розповсюдження метамфетаміну мешканець Хуста може провести 6 років за ґратами

   

За доводами прокурора Хустської окружної прокуратури місцевого жителя засуджено до 6 років ув’язнення із конфіскацією майна за незаконне придбання, зберігання та збут психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

У судовому засіданні сторона обвинувачення довела, що 45-річний закарпатець займався розповсюдженням психотропу на території Хуста. Розфасовану речовину він збував за попередньо домовлені суми коштів, що коливалися в межах 1300-1500 грн. Правоохоронці викрили обвинуваченого під час збуту «товару» наприкінці липня 2020 року, а вже за кілька днів затримали під час чергової зустрічі з клієнтом.

Хустський районний суд визнав особу винною, однак наразі триває час для апеляційного оскарження вироку. До цього часу хустянин перебуватиме під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1423