Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2023

Закарпатець таки проведе у в’язниці 9 років за незаконне розповсюдження метамфетаміну – прокуратура відстояла покарання в апеляції

   

Закарпатська обласна прокуратура в апеляційному суді відстояла покарання у виді 9 років позбавлення волі для ужгородця за зберігання і торгівлю психотропами  (ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України). Також усе майно чоловіка, окрім житла, підлягає конфіскації.

Наприкінці 2022 року Ужгородський міськрайонний суд вже визнав чоловіка винним та призначив 9 років ув’язнення, що закарпатець оскаржив в апеляційному порядку. Суд другої інстанції залишив його скаргу без задоволення, а попереднє судове рішення – без змін.

Сторона обвинувачення довела причетність чоловіка до систематичного розповсюдження метамфетаміну на території обласного центру. Протягом 2020 року задокументовано кілька таких фактів. Згодом у помешканні закарпатця провели санкціонований обшук, під час якого вилучили чергові готові до продажу згортки з кристалічною речовиною.

Раніше чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців та був засуджений до 2 років обмеження волі за зберігання психотропних речовин (ч. 1 ст. 309 КК України).

Під час розгляду провадження в апеляції ужгородець перебував під вартою. Наразі вирок щодо нього набрав законної сили.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 555