Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2023

Раніше судимий ужгородець перебуватиме під вартою за підозрою у вбивстві знайомої

   

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру в умисному вбивстві знайомої (ч. 1 ст. 115 КК України). Вчора суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою без визначення розміру застави.

Інцидент, про який йдеться, трапився в обласному центрі цими вихідними. Того вечора підозрюваний гостював у свого товариша, який проживав неподалік. На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між чоловіками розгорівся конфлікт. Нападник кілька разів вдарив господаря помешкання та пішов. Згодом, повернувшись до квартири, виявив там 42-річну жінку. У ході сварки з потерпілою наніс їй ряд колото-різаних ран по голові та шиї, які виявилися несумісні з життям.

Відомо, що чоловік вже судимий раніше. За скоєне вбивство йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Подальшим розслідуванням злочину займаються слідчі Ужгородського районного управління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1778