Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2023

Керівник обласної прокуратури провів координаційну нараду з правоохоронцями Закарпаття

   

Стан протидії злочинності на території Закарпаття обговорило керівництво правоохоронних органів краю на координаційній нараді. Її вчора, 22 серпня, провів керівник обласної прокуратури Анатолій Ковальчук.

Правоохоронці обговорили підсумки роботи за попередній період і відзначили, що наразі зафіксовано ріст облікованих кримінальних правопорушень. Проаналізувавши наявні результати, визначили напрямки діяльності, які залишаються пріоритетними в умовах воєнного стану та потребують підвищеної уваги.

Серед них – припинення незаконного використання гуманітарної допомоги, боротьба з кіберзлочинністю та корупційними схемами, протиправним використанням лісових ресурсів, правопорушеннями, пов’язаними з торгівлею людьми тощо. Окремо йшлося про активізацію зусиль на напрямку протидії контрабанді, а також про виявлення та припинення нецільового використання бюджетних коштів.

Керівники силових відомств висловили своє бачення взаємодії та вирішення піднятих питань. Наприкінці наради керівник обласної прокуратури наголосив на необхідності оперативно реагувати на виклики, які постають перед правоохоронцями на Закарпатті. Також підкреслив важливість координації зусиль задля захисту інтересів кожної людини та національної безпеки держави.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2106