Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.09.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

   

Маєте інформацію про можливі порушення, допущені працівниками прокуратури, Офіс Генерального прокурора надає можливість захищеного, зокрема анонімного, повідомлення таких даних.

Для цього діє:

- спеціальна телефонна лінія 200-77-93;

- спеціальна електронна пошта [email protected];

- форма на офіційному сайті ОГП для повідомлення про факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, які допущені працівниками прокуратури (https://www.gp.gov.ua/ua/forms/pro-korupciyu).

Детальніше про порядок звернень читайте на сайті Офісу Генерального прокурора у розділі «Громадянам – Повідомити – Про порушення, допущені працівниками прокуратури».

Вказаними способами можна повідомити про порушення прокурорами ОГП, обласних, спеціалізованих на правах обласних, окружних, спеціалізованих на правах окружних прокуратур правил прокурорської етики, недостовірність тверджень у деклараціях доброчесності прокурорів, вчинення дій, що порочать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його об’єктивності, неупередженості та незалежності, у чесності та непідкупності органів прокуратури, а також про факти недотримання працівниками органів прокуратури, Тренінгового центру прокурорів України законодавства у сфері запобігання корупції.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 13337