Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2023

В Ужгороді прокуратура викрила мережу незаконного розповсюдження психотропних речовин – затримано чотирьох осіб

   

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури викрито групу місцевих жителів, які можуть бути причетними до мережі розповсюдження метамфетаміну на території регіону.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 307 КК України, затримано чотирьох осіб – трьох чоловіків та жінку віком від 26 до 43 років. Наразі відомо, що ужгородці, ймовірно, причетні до фактів систематичного збуту психотропних речовин.

За місцями їх проживання правоохоронці провели санкціоновані обшуки, в ході яких знайшли та вилучили ряд доказів, які вказують на протиправну діяльність закарпатців. Вдома фігуранти зберігали близько пів сотні згортків і пакетиків із вже розфасованою кристалічною речовиною, схожою на метамфетамін. Усе це буде скеровано на експертизу для дослідження. Також знайдено електронні ваги, пристрої для вживання наркотиків, грошові кошти, мобільні телефони, банківські картки та чорнові записи.

Затриманих жителів Ужгорода поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом їм повідомлять про підозру та оберуть запобіжні заходи.

Прокурори викрили злочинну діяльність спільно зі співробітниками ГУ Нацполіції Закарпаття, спецпризначенцями КОРД і РПОП та оперативниками Управління СБУ в Закарпатській області. Подальше розслідування кримінального правопорушення здійснює Ужгородське райуправління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1296