Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2023

Протидію злочинам у сфері тіньового обігу підакцизних товарів правоохоронці обговорили на засіданні міжвідомчої робочої групи в Закарпатській обласній прокуратурі

   

У Закарпатській обласній прокуратурі відбулося засідання міжвідомчої робочої групи правоохоронців щодо протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним з незаконною торгівлею нафтопродуктами, а також незаконним виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Заступник керівника Закарпатської обласної прокуратури Максим Горковенко наголосив на важливості скоординованої роботи усіх органів правопорядку задля досягнення результатів роботи на цьому напрямку.

Серед першочергових завдань, які обговорили учасники заходу, – активізація діяльності з попередження та викриття фактів незаконного переміщення підакцизних товарів через державний кордон України. Зокрема, йшлося про виявлення місць попереднього незаконного зберігання таких товарів на території області та підпільних цехів, де виготовляють таку продукцію для подальшого переміщення за межі країни.

Керівництво та представники інших правоохоронних органів краю також висловили бачення щодо необхідних конкретних спільних заходів, спрямованих на боротьбу з тіньовим обігом підакцизної продукції. Адже протидія злочинності у вказаній сфері – це як питання безпеки громадян, так і довіри суспільства до роботи органів правопорядку.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 531