Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.10.2023

Налагодили мережу незаконного збуту та пропонували клієнтам мефедрон, метамфетамін і канабіс – на Мукачівщині підозрюють чотирьох осіб

   

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури чотирьом мешканцям с. Станово повідомлено про підозру у незаконному збуті наркотичних засобів і психотропних речовин, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що група місцевих мешканців віком від 22 до 34 років систематично займалася протиправним збутом канабісу, метамфетаміну, мефедрону та PVP на території регіону. Вони налагодили схему постачання і подальшого розповсюдження заборонених речовин серед мережі клієнтів. Правоохоронці задокументували близько десятка таких фактів. У середньому один згорток наркотику або психотропу вартував 1000-2000 грн.

Вчора правоохоронці викрили осіб саме під час продажу великої партії, попередньо, метамфетаміну за 30 тис. грн. При цьому один із чоловіків зберігав при собі ще десяток згортків із психотропом. Усе це вилучено та скеровано на експертизу. Також у помешканнях фігурантів проведено обшук, вилучено канабіс і кристалічні речовини, які також скеровані для дослідження.

Двоє фігурантів вже судимі раніше: один – за злочин у сфері незаконного обігу наркотиків, а інший – за вчинення крадіжки.

Подальше досудове розслідування здійснює Мукачівське районне управління поліції за оперативного супроводу кримінальної поліції Мукачівського РУП та Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 607