Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2023

$3000 за незаконний перетин кордону - на Ужгородщині затримали зловмисника

   

За процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури на незаконному переправленні громадянина через кордон викрито місцевого мешканця. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 КК України.

Наразі відомо, що житель с. Вишка мав допомогти чоловіку призовного віку перетнути державний рубіж, уникнувши обмежень на виїзд з України. Вартість такої послуги оцінив у 3000 доларів США. За ці кошти підозрюваний організував увесь процес і мав супроводжувати «клієнта» на маршруті до кордону зі Словаччиною.

Вчора на околицях с. Домашин ділка викрили та затримали прокурори спільно зі слідчими поліції Великоберезнянщини, оперативниками відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області, УСБУ в Закарпатській області та Чопського прикордонного загону.

Незабаром суд обере йому запобіжний захід. Інших осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності, встановлюють.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 683