Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2023

Вбивство жінки в Берегові – підозрюваному обрали запобіжний захід

   

За клопотанням, погодженим прокурором Берегівської окружної прокуратури, 23-річного мешканця районного центру взяли під варту без можливості внести заставу. Його підозрюють в умисному вбивстві знайомої (ч. 1 ст. 115 КК України).

Йдеться про інцидент, що стався в Берегові в неділю, 15 жовтня. Про виявлення тіла жінки без ознак життя у центрі міста правоохоронцям повідомив сам чоловік. Згодом вдалося з’ясувати, що він і може бути причетним до вбивства. Того ж дня особу затримали в процесуальному порядку.

Встановлено, що того вечора між підозрюваним, який був у стані алкогольного сп’яніння, та його знайомою сталася суперечка. Невдоволений поведінкою жінки, він підібрав із землі скляну пляшку, розбив її та гострим кінцем наніс потерпілій удар в шию, який викликав сильну кровотечу і став для закарпатки летальним.

Наразі у кримінальному провадженні призначено ряд експертиз, розслідування триває. За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури його здійснюють слідчі Берегівського районного відділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 885