Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2024

Побив знайомого до смерті: підозрюваного мешканця Тячівщини взяли під варту без права на заставу

   

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури мешканцю смт Буштино повідомили про підозру в заподіянні тяжких тілесних ушкоджень знайомому, що призвело до його смерті (ч. 2 ст. 121 КК України).

Вчора в суді чоловіку обрали запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Йдеться про подію, що сталася на Тячівщині цими вихідними. Компанія з трьох чоловіків спільно розпивала напої у помешканні одного з них у смт Буштино. Тоді ж між двома гостями трапився словесний конфлікт, що переріс у бійку. 34-річний підозрюваний наніс знайомому кілька ударів по голові та тілу, після чого покинув місце події. За кілька годин після цього потерпілий помер від отриманих травм.

Про те, що трапилося, правоохоронцям повідомив хазяїн помешкання. Наразі триває розслідування злочину, яке здійснюють слідчі Тячівського районного відділу поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 507