Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2024

У Берегові місцевого жителя підозрюють у торгівлі вогнепальною зброєю, боєприпасами та вибухівкою

   

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури 45-річному місцевому жителю повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових речовин (ч. 1 ст. 263 КК України).

Суд вже обрав чоловіку запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внести заставу.

Встановлено, що підозрюваний з минулого року займався незаконним розповсюдженням зброї та боєприпасів на території Берегівщини. Для цього облаштував у закинутій будівлі в районному центрі спеціальний сховок, де й зберігав усе майно до його збуту.

Правоохоронці задокументували кілька епізодів протиправної діяльності чоловіка. Так, він продав громадянам гранату Ф-1, гранатометний постріл, автомат АК-47 та тротилові шашки. За них у якості оплати чоловік одержав 30 тис. грн.

Наразі розслідування у кримінальному провадженні триває. Його здійснює Берегівський районний відділ поліції за оперативного супроводу Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 397