Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.02.2024

ДТП на Ужгородщині, унаслідок якої тяжко травмовано неповнолітню дівчину – водієві повідомлено про підозру

   

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури 39-річному мешканцеві Ужгородського району повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані наркотичного сп’яніння, що призвело до травмування двох осіб (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Подія трапилася 14 лютого на околицях Ужгорода, у мікрорайоні Доманинці.

Слідчі встановили, що підозрюваний, перебуваючи за кермом автомобіля «Skoda Superb», виїхав на зустрічну смугу, де на швидкості зіткнувся з автомобілем «Skoda Fabia». Останній саме здійснював маневр розвороту. У салоні цього авто перебувала неповнолітня дівчина, яка унаслідок ДТП отримала тяжкі тілесні ушкодження та була госпіталізована у важкому стані.

Травми середньої тяжкості дістав і водій «Skoda Fabia».

При цьому відомо, що підозрюваний на момент скоєння аварії перебував під дією наркотиків, а також не мав при собі водійського посвідчення, адже позбавлений права керування транспортними засобами. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ГУ Нацполіції в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 199