Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2024

Тримання під вартою з можливістю внести близько 1 млн грн застави: в Ужгороді обрано запобіжний захід черговому переправнику військовозобов’язаних

   

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури 25-річному жителю обласного центру повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через держкордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою із визначенням застави у розмірі 908 тис. грн.

Встановлено, що ужгородець сприяв військовозобов’язаним чоловікам у незаконному перетині держрубежу. На автомобілі «Audi» він забрав трьох громадян із готелю в Ужгороді та відвіз на територію Чопської громади, висадивши неподалік кордону з Угорщиною. Перетнути його група осіб повинна була в межах с. Соловка, однак на заваді цьому стали прикордонники Чопського загону, котрі виявили порушників.

За інформацією слідства, раніше підозрюваний встиг одержати оплату за незаконні послуги. Вона становила 2000 доларів США з людини.

Досудове розслідування злочину триває, його здійснює ВП №1 Ужгородського районного управління поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 177