Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2024

Мукачівець, який жорстоко побив колишню дружину, перебуватиме під вартою без права на заставу

   

Мукачівська окружна прокуратура в суді домоглася обрання найсуворішого запобіжного заходу – тримання під вартою без права внести заставу – для 37-річного місцевого жителя. Його підозрюють у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень колишній дружині (ч. 2 ст. 121 КК України).

Напередодні жінку госпіталізували у важкому стані. На її тілі виявили сліди від численних ударів та опіки, причину яких встановлять експерти. Також у неї діагностували ряд переломів та черепно-мозкову травму.

Отримані потерпілою ушкодження мають характер особливого мучення. Жінка досі перебуває у лікарні, медики борються за її життя.

Як з’ясували правоохоронці, до жорстокого побиття потерпілої може бути причетний її колишній чоловік, разом із яким у той день перебувала жінка. Він вже судимий раніше за вчинення насильницьких злочинів проти колишньої дружини. Також у судах розглядають провадження щодо обвинувачення закарпатця у хуліганстві та незаконному поводженні зі зброєю і боєприпасами.

Розслідування злочину триває, його здійснює Мукачівське районне управління поліції. Підозрюваного можуть ув’язнити на строк до 10 років, якщо суд визнає його винним.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 96