Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2024

На Закарпатті керівника комунального підприємства підозрюють у розтраті понад пів мільйона гривень на закупівлі генераторів

   

За погодження прокурора Закарпатської обласної прокуратури директору одного з комунальних підприємств Мукачівської міської ради повідомлено про підозру у розтраті чужого майна у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК України).

Правоохоронці встановили, що через зловживання підозрюваного під час закупівлі дизельних генераторів комунальному підприємству було завдано понад пів мільйона гривень збитків.

Без проведення моніторингу ринкових цін та розгляду інших пропозицій замовник уклав договір із постачальником на закупівлю товару за завищеною вартістю. Сума завищення склала 538 тис. грн.

У кримінальному провадженні триває слідство. Його здійснює ГУ Нацполіції Закарпаття за оперативного супроводу обласного Управління СБУ та Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

кількість переглядів: 132