Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію упродовж 2013 року

Стан розгляду запитів на інформацію упродовж 2013 року

Протягом 2013 року до органів прокуратури області надійшло 87  запитів на інформацію, з яких надано інформацію на 56 запитів, надіслано 16 роз’яснень, відмовлено у задоволенні 3 запитів, 12 запитів в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належному розпоряднику.

Серед зареєстрованих інформаційних запитів - 62 надійшло до апарату прокуратури області, 25 - до прокурорів районної ланки. Як встановлено вивченням, до 7 підпорядкованих прокуратур запити на інформацію не надходили взагалі (прокуратури Великоберезнянського, Виноградівського, Свалявського, Тячівського районів, Берегівська та Хустська міжрайонні, Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері). 

З числа розглянутих запитів на інформацію: 24 - з питань правозахисної діяльності, 27 - з питань досудового слідства, 3 - підтримання державного обвинувачення в суді, 6 - з питань організаційно-розпорядчої діяльності (4 - про надання статистичної інформації); 9 - з кадрових питань, та 6 - з інших питань.

Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.

кількість переглядів: 633