Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію за 9 місяців 2014 року

Стан розгляду запитів на інформацію за 9 місяців 2014 року

Протягом 9 місяців 2014 року до органів прокуратури області надійшло 87 запитів на інформацію, з яких надано інформацію на 63 запити, надіслано 17 розясень, відмовлено у задоволенні 1 запиту з питань досудового слідства, 5 запитів в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано іншим розпорядникам, у т.ч. 2 підпорядкованим прокурорам , 1 запит перебуває на розгляді.

Серед зареєстрованих інформаційних запитів - 53 надійшло до апарату прокуратури області, 34 - до прокурорів районної ланки. Як встановлено вивченням, до 10 підпорядкованих прокуратур запити на інформацію не надходили взагалі (прокуратури м. Мукачево, Великоберезнянського, Воловецького, Іршавського, Мукачівського, Рахівського, Свалявського, Тячівського районів, Ужгородська міжрайонна, Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері).

З числа розглянутих запитів на інформацію: 16 - з питань правозахисної діяльності, 17 - з питань досудового слідства, 2 - з питань підтримання державного обвинувачення в суді, 15 - з питань представництва інтересів громадян та держави в суді, 4 - з питань організаційно-розпорядчої діяльності, у т.ч. 1 - про надання статистичної інформації, 4 - з кадрових питань, та 23 - з інших питань.

Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.

         Складено 1 протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст. 212-3 КУпАП, справа судом розглянута, винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності (прокуратура Тячівського району).

кількість переглядів: 633