Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію за 6 місяців 2015 року

Стан розгляду запитів на інформацію за 6 місяців 2015 року

 

Протягом 6 місяців 2015 року до органів прокуратури області надійшло 63 запити на інформацію, з яких: надано інформацію на 31 запит; надіслано 16 розясень; 14 запитів в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належному розпоряднику, в тому числі 8 підпорядкованим прокурорам; 2 перебувають на розгляді.

Серед зареєстрованих інформаційних запитів - 35 надійшло до апарату прокуратури області, 28 - до прокурорів районної ланки. Як встановлено вивченням, до 7 підпорядкованих прокуратур запити на інформацію не надходили взагалі (прокуратури Великоберезнянського, Воловецького, Міжгірського, Мукачівського, Перечинського, Рахівського, Свалявського районів).

З числа розглянутих запитів на інформацію: 10 - з питань досудового слідства; 8 - з питань представництва інтересів громадян та держави в суді; 13 -  з кадрових питань; 15 - з інших питань; 1 - про надання статистичної інформації.

Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.

кількість переглядів: 672