Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Стан розгляду запитів на інформацію за 12 місяців 2019 року

Стан розгляду запитів на інформацію за 12 місяців 2019 року

 

Упродовж 12 місяців 2019 року до органів прокуратури області надійшло 127 запитів на отримання публічної інформацію. Розглянуто 85 інформаційних запитів,  з яких: надано інформацію на 35 запитів; у 29 випадках відмовлено у наданні інформації на запит; надіслано 21 роз’яснення; 42 запити в порядку частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» надіслано належному розпоряднику.

 Серед зареєстрованих інформаційних запитів – 92 надійшло до апарату прокуратури області, 35 - до місцевих прокуратур.

З числа розглянутих запитів на інформацію: 40 - з питань досудового розслідування; 1 – з питань представництва інтересів громадян та держави в суді, 7 - з кадрових питань; 10 - з питань організаційно-розпорядчої діяльності; 27 - з інших питань.

 Інформаційні запити, які стосуються інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних природних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь на які має надаватися не пізніше 48 годин з дня отримання запиту, на розгляд органів прокуратури області не надходили.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 470